Viure el Dharma

Col.lecció Budisme

Aquest llibre és una guia pràctica de l'aplicació del Budisme a la nostra vida diària.Es basa en la compilació de lliçons recents del Lama Yeshe Losal per part d'un grup d'estudiants dedicats, els cuals han treballat en comú amb la finalitat de compartir i difondre la saviesa, l'agudesa i la finor d'esperit del seu Mestre.

 

Más detalles


12,00 € IVA incluído

30 PRODUCTOS MAS EN LA MISMA CATEGORIA:

Aquest llibre és una guia pràctica de l'aplicació del Budisme a la nostra vida diària. es basa en la compilació de lliçons recents del Lama Yeshe Losal per part d'un grup d'estudiants dedicats, els cuals han treballat en comú amb la finalitat de compartir i difondre la saviesa, l'agudesa i lafinor d'esperit del seu Mestre.

Amb el seu estil directe i planer, el Lama Yeshe Losal desmitifica i il·lumina profunds ensenyaments d'una manera que els fa fàcilment comprensibles i accesibles, fins i tot per aquells més reacis a aceptar-los.

Gràcies al coneixemente d'un ampli espectre d'estudiantsd'arreu del mon, el Lama Yeshe se'ns apropa i alliçona, amb agudesa i humor, sobre els més variats aspectes de la vida. Així mateix, a les seves pàgines destil·la consells pràctics amb detallades instruccions de mesitació, sempre d'una manera senzilla, pura i carregada d'inspiració.

En definitiva, una obra capaç d'aportar llum, consell i pau a qualsevol moment de la nostra vida.

 

No hay comentarios de clientes por ahora.

Solamente los usuarios registrados pueden introducir comentarios.

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Total 0,00 €

Carrito Confirmar

Categorías

PayPal